KÖPVLLKOR

Läs igenom köp villkoren innan du avslutar ditt köp. Pris Priset är det som gäller vid Jubaa Möbler Gross AB butiker vid inköpstillfälle, det kan variera mellan butikerna men inte så mycket.

Moms ingår i alla priser och inget annat ingår i varans pris. Vi förbehåller oss rätten att höja eller sänka priser. Prishöjning kan ske vid t.ex. leverantörsbyte eller om valutakurser alt. statliga pålagor förändras.

ÖPPET KÖP

Öppet köp Hos oss har du 14 dagars bytes- och retur rätt. Nöjd eller pengarna tillbaka! Vi förutsätter att varan återlämnas oanvänd i originalförpackning med tillhörande plast- och packetmateriel. Retur utan faktura godkännes ej.

RETUR

Vid retur av vara som ser använd ut nekas öppet köp. Returer belagda med löse, löses ej. Retur vid köpmed avbetalning tillkommer expeditionsavgift f.n. 130 kr och bankens expeditionsavgifter (ytterligare info se bankens köpevillkor) Öppet köp gäller inte på förbeställda varor, REA varor, utförsäljnings varor och rabatterade varor. Alla våra varor kontrolleras innan dem skickas till kunden, om ni upptäcker fel på varan så är ni skyldiga att anmäla detta till oss inom 24 timmar f.o.m mottagandet av varan. Anmälan ska vara skriftlig och kan skickas på följande sätt.
E-post: artan15@hotmail.com
*Ni kan Sms: a på 0736377603 *Skriftlig brev med postens datumstämpel, utan postens datumstämpel godkänns ej. Vid eventuellt bedrägeriförsök polis anmäler vi det alltid.

FÖRBESTÄLLNING

Förbeställda Varor Vid beställning av en vara måste minst 30% av ord. pris betalas i förskott. Vid avbeställning dras 25% av ord. Pris Garanti Alla våra varor har 1 års garanti mot materiel- och fabrikatsfel. Garanti gäller inte på utförsäljnings varor.

GARANTI

Var noggrann med din faktura, den är din garantisedel, försäljaren har inte rätt att ta emot varan utan faktura. Garanti gäller ej på el-komponenter. Utsätts varan för oaktsamhet gäller ej garanti. Vid retur till oss är det viktigt att en kopia på fakturan bifogas samt en fallbeskrivning.

LEVERANSTID

Normalt har du dina varor hemma inom en vecka, leverans av presentkort inom 3–4 arbetsdagar. Beställda varor har en väntetid på 7-12 veckor, ibland händer det att på grund av väder eller andra försvårade omständigheter att väntetiden kan blir längre, i så fall kommer detta stå på vår hemsida eller meddelas per telefon/ brev /mail /sms. Minst en vecka innan ordinarie leverans tid.

TRANSPORT

För prisinformation så finns det separat blad med uppdaterade priser varje månad hos våra butiker. Transportvillkoren är: Vid returrätt inom 14 dagar står kunden för all transport, kostnader och transport som kunden har betalat betalas ej tillbaka. Med transporten menas förflyttning av en vara från BUTIK till kundens PORT och vi kommer ha ansvaret för varan från butiken till kundens port om det händer nåt eller varan skadas, därefter skriver kunden på och godkänner ätt varan är hel och oskadad. Därför är det viktig att du planerar innan mottagandet av varan, så att det finns några personer som hjälper er vidare, detta är för att hålla så minimalt transportpris för kunden som möjligt. Om ni vill ha eran vara installerad i lägenheten som ni vill så kan ni ta transport + service. I transport + service ingår: vi tar ansvaret för varan hela vägen upp, installation, tips och råd om vilka alternativ som är bäst, samt hanteringen av kartonger, plast och andra raster frånvaron. Vid hantering/borttagning av era gamla möbler tillkommer 500 kr extra.

Där ingår borttagning av möbeln från lägenheten till grovsoprum, OBS ingen transport till annan adress.

RESERVATION

Vi reserverar oss mot slutförsäljning, bildtext fel. Vi förbehåller oss rätten att ändra tekniska specifikationer utan föregående meddelande. Jubba Möbler AB har emellertid rätt att vidtaga förändringar av godset under förutsättning att godset är likvärdigt och ej försämras eller dess pris ökar avsevärt. Avvikelserna är i så fall obetydliga och beror på att varan kan vara slut hos den leverantör som vi beställer från och vi tvingas beställa av en annan leverantör.

RESTNOTERING

Jubba Möbler AB förbehåller sig rätten att rest notera slutsåld artikel, samt rätten att stryka restnoterad artikel, Du har rätt att avstå från det som rest noteras om du ej vill vänta.

SLUTFÖRSÄLJNING

Det är vårt mål att ha så mycket så möjligt i lager, men tyvärr så händer det att varan inte finns tillgänglig. Utgående Artiklar Jubba Möbler AB förbehåller sig rätten att stryka artiklar ur vårt sortiment utan föregående meddelande.

LAGER

Vissa udda artiklar lagerförs ej utan beställs hem efter hand. Prisändringar Vi förbehåller oss rätten att höja eller sänka priser. Prishöjning kan ske vid t.ex. Leverantörsbyte eller om valutakurser alt. Statliga pålagor förändras.

VARUMÄRKEN

Alla märken och varumärken är egendom av deras respektive ägare

GDPR

Som du kanske känner till kommer det en ny dataskyddsförordning (GDPR), som träder i kraft 25:e maj och ersätter nuvarande personuppgiftslagen (PUL).

Vi på Jubba Möbler AB är måna om att du som kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter (se nedan) och har därför sammanställt information om hur vi hanterar personuppgifter. Här finns också information om dina rättigheter, till exempel hur du går till väga för att begära information om de personuppgifter vi har om dig eller hur du kan få dem korrigerade eller raderade. Just nu har vi ingen registrerade medlemmar. Uppdateringar sker löpande, då vi är måna om att din säkerhet och integritet. I vår nya hemsida ”ww.jubbamobler.se” så kommer vi och ha registrerade medlemmar.

Du kan när som helst invända mot nyhetsbrev genom att skicka brev till oss på artan15@hotmail.com. Ditt medlemskap kan du när som helst avsluta genom att kontakta oss. Har du några frågor får du givetvis höra av dig till kundtjänst på telefon 073-6377603, via:  vårt Mejl artan15@hotmail.com.